0
Еко-акции
0
Волонтери приклучени
0
Црни ќеси собрани

Што се сме постигнале до сега?

Покрај големите еко-акции, имаме организирано и неколку помали еко-акции во нашето слободно време: шетање по кејот на Вардар и собирање ѓубре, планинарење по планини и собирање пластика…. Секогаш има време за јака чистка!

Холидеј Ин паркинг

улицата Мирче Ацев

Проект „TrashTour“

26 Волонтери
38 ќеси ѓубре

Мост Мајка Тереза, Вардар

Проект „TrashTour“

19 Волонтери
25 ќеси ѓубре

Марков манастир

Со „Волинтерски Центар Скопје“

20 Волонтери
20 ќеси ѓубре

Водно

50+ волонтери
80+ ќеси ѓубре
5 ќеси со пластика рециклирани
1 ќеса со стакло рециклирана

Полигон - Кале

стариот полигон под американска амбасад

Проект „TrashTour“

30 Волонтери
50 ќеси ѓубре

Скопско Кале

Со „МладиХаб“

30 Волонтери
25 ќеси ѓубре
4 ќеси пластика рециклирани

Козјак

Со "I Love Hiking"

60+ волонтери
120+ ќеси ѓубре

Тимот на За Почиста Македонија во mузеј на современа уметност