Конечно Козјак блесна во полн сјај!

Нема веќе ѓубре и смет! Како што веќе знаете изминатиов викенд во здружени сили со @ilovehikingmacedonia ја исчистивме терасата на Козјак од ѓубрето кое ја гушеше. Во акцијата беа вклучени…

Continue ReadingКонечно Козјак блесна во полн сјај!