Секојдневие или не? Љуботен

Викендов бевме на Љуботен, преубав врв со прекрасен поглед кој вреди да се посети! Нажалост посведочивме немил настан каде група „планинари“ по напуштањето на врвот го оставија својот отпад на…

Continue ReadingСекојдневие или не? Љуботен