Првата поголема еко акција помина одлично!

Во акцијата се вклучија 40ина луѓе, беа собрани 100тина ќеси отпад кој беше расфрлан највеќе околу летниковците на Водно. Им благодариме на сите кои помогнаа околу расчистувањето на отпадот (собирање,…

Continue ReadingПрвата поголема еко акција помина одлично!