Радио МОФ: „За почиста Македонија“ викендов собра 25 ќеси ѓубре од Скопското кале

https://www.radiomof.mk/foto-za-pochista-makedonija-vikendov-sobra-25-kjesi-gjubre-od-skopskoto-kale/?fbclid=IwAR1TgvY3235YIXTUYanM0iOWUA9qpaKY9CMAlOzy31KLMs2NqUmybb2KFa8  

Continue ReadingРадио МОФ: „За почиста Македонија“ викендов собра 25 ќеси ѓубре од Скопското кале

Еко-Акција: Охрид Диви Плази

Дивите плажи на Охридското езеро се вистински рај за уживање, на жалост преполни се со ѓубре.  Жално е да се гледа како луѓето го прифаќаат расфрлениот отпад како нормално секојдневие…

Continue ReadingЕко-Акција: Охрид Диви Плази