Го испочитувавме #WorldCleanUpDay со чистка во кањонот Камник

Иако овој кањон е помалку популарен, сепак и малкуте посетители оставиле отпад зад нив. На враќање од посетата собравме многу пластични шишиња и лименки а како наближувавме до почетокот на…

Continue ReadingГо испочитувавме #WorldCleanUpDay со чистка во кањонот Камник