Марков Манастир полесен за 30 полни ќеси со ѓубре!

Помина успешно и третата наша еко акција заедно со волонтерите од @vcs.skopje.  Беа собрани 30 ќеси (120л) полни со најразлични видови смет, од пелени до тегли ајвар, пластични чинии, вилушки…

Continue ReadingМарков Манастир полесен за 30 полни ќеси со ѓубре!