Кисела Вода сега има чиста пешачка патека!

Секое место во градовите и во природата е важно, затоа минатата Недела се собравме со нашиот тим да ја исчистиме околината позади Адора Флатирон и пешачката патека поред пругата. Музика,…

Continue ReadingКисела Вода сега има чиста пешачка патека!