VOICES to hear podcast со За Почиста Македонија

Петар, Марко и Селина би сакале да го променат начинот на размислување и да ја одржат Македонија чиста, со нивната „Ѓубрето не е дозволено“ политика. Разговаравме со тимот на За…

Continue ReadingVOICES to hear podcast со За Почиста Македонија