Еко-Акција: Охрид Диви Плази

Дивите плажи на Охридското езеро се вистински рај за уживање, на жалост преполни се со ѓубре.  Жално е да се гледа како луѓето го прифаќаат расфрлениот отпад како нормално секојдневие…

Continue ReadingЕко-Акција: Охрид Диви Плази